Prečo nakúpiť u nás?
Popis
EAN: Good Gout BIO Hraskove pyre 2x120g
Prospieva malým gurmánom a šetrí planétu
Vyrobené
vo Francúzsku
vo Francúzsku
60 %
bio hrášek
Voda z varenia, bio citrónová šťava.
Nič viac.
Nič viac.
Bez lepku.
Nutričné hodnoty
Výživové údaje na 100 g:
Energia
185/44
kJ/kcal
185/44
kJ/kcal
Tuky1 0,7 g
Sacharidy2 5 g
Vláknina 1,4 g
Bielkoviny 3,8 g
Soľ3 0 g
1 Z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g. 2 Z toho cukry 0 g. 3 Obsah soli je daný prirodzene sa vyskytujúcim sodíkom v surovinách.
100% BIO
Z permakultúrnej záhradky
Vhodné ako prvý príkrm
Výhodné balenie
Recyklovateľný obal
Možné ohriať v mikrovlnnej rúre
Ohrievajte vo vodnom kúpeli 3 minúty, chvíľu počkajte a otvorte.
Alebo prepichnite viečko a ohrejte v mikrovlnnej rúre (30 sekúnd na 750W).
Zamiešajte, skontrolujte teplotu a máte hotovo!
Dobrú chuť!
Rast s chuťou
Receptúry sú vytvorené v spolupráci s michelinským šéfkuchárom Christophom Hayom a odborníkmi na výživu.
Pridali sme len to, čo je potrebné
Žiadne konzervačné látky, žiadne GMO, žiadne farbivá... Všetky recepty sú vyrobené z ingrediencií, ktoré nájdete vo svojich skriniach, ako by ste si ich pripravili sami! Až na to, že sme to urobili za vás.
Učíme deti
zdravo jesť
Krátky zoznam ingrediencií zaručí čitateľnosť chutí, čo pomáha vytvoriť správne stravovacie návyky.
Suroviny z BIO poľnohospodárstva
Všetky ingrediencie sú organického pôvodu, pre blaho našich detí. A našej planéty.
Good Gout je hrdým členom B‑CORP
B-Corp je celosvetová komunita rovnako zmýšľajúcich spoločností hľadajúcich rovnováhu medzi výrobou a ziskom. Good Gout spĺňa prísne sociálno-environmentálne normy a berie do úvahy dopady svojho konania na všetky zúčastnené strany: zamestnancov, obchodných partnerov, zákazníkov, spoločnosť a životné prostredie.
Na to mám chuť!Distribútor: Health Academy s.r.o., Zbraslavská 22/49, 159 00, Praha 5.
Potravina pre osobitné výživové účely. Alergény sú označené VEĽKÝM PÍSMOM.
Podobné produkty
Hmotnosť | 0.125 kg |
Vek dieťaťa (?) | od ukončeného 4. mesiaca |
Vlastnosti | BIO |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár