Prečo nakúpiť u nás?
Popis
Príkrmy pre ľahšie začiatky z poľnohospodárstva v Estónsku
Príkrmy pre ľahšie začiatky
Čistá chuť prírody z ekologicky kontrolovaného poľnohospodárstva
Pediatrami overená receptúra
Vyvinuté pre potreby citlivých brušiek
Ľahší prechod dieťatka na pevnú stravu
U značky PÖNN bola misia jasná - vytvoriť a vyrábať to najlepšie jedlo na svete pre našich najmenších.
Receptúry zo starostlivo vybraných BIO surovín vyvíja popredná estónska pediatrička Reet Raukas s ohľadom na citlivé brušká bábätiek a usiluje, aby prechod z mliečka na ďalšiu stravu bol pre deti, ale aj ich rodičov, čo najľahší. Neobsahujú žiadne konzervanty1 ani pridané cukry2. Pochutnať si na nich môžu deti od ukončeného 6. mesiaca3, ale predstavujú ideálnu desiatu aj pre staršie deti.
Suroviny
na dosah ruky
Väčšina ingrediencií je získavaná od lokálnych dodávateľov vzdialených do 100 km od miesta výroby, čo zaručuje spoločnosti stopercentnú kontrolu nad kvalitou a čerstvosťou výrobkov a znižuje uhlíkovú stopu.
100% BIO -
Sila prírody vo svojej najčistejšej podobe
Sila prírody vo svojej najčistejšej podobe
Vyvinuté pre potreby
citlivých brušiek
citlivých brušiek
V skle -
ekologicky a zdravotne nezávadné
ekologicky a zdravotne nezávadné
Výrobné procesy sú
šetrné k životnému
prostrediu
šetrné k životnému
prostrediu
Výber z bohatej
ponuky lahodných príchutí
ponuky lahodných príchutí
Chutná desiata
aj pre staršie deti
aj pre staršie deti
Zloženie
Voda
Bio banánové pyré
Bio čučoriedkové pyré (11 %)
Bio ovesné vločky (8 %)
Bio repkový olej
Obsahuje lepok.
Potravina pre osobitnú výživu dojčiat a malých detí od ukončeného 6. mesiaca
Sterilované.
Potravina pre osobitnú výživu dojčiat a malých detí od ukončeného 6. mesiaca
Sterilované.
Výživové údaje
a energetická hodnota
na 100 g
Energia
304 kJ / 72 kcal
Tuk
2.5 g
z toho nasýtené mastné kyseliny
0.4 g
Sacharidy
10 g
z toho cukry
5 g
Vláknina
1.6 g
Bielkoviny
1.6 g
Soľ
0 g
Hmotnosť | 0.33 kg |
Vek dieťaťa (?) | od ukončeného 6. mesiaca |
Vlastnosti | BIO, bez laktózy |
Typ obalu (?) | Sklo |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár