Prečo nakúpiť u nás?
Popis
EAN: Good Gout BIO Maslova dyne s jehnecim masem 190g
Prospieva malým gurmánom a šetrí planétu
Vyrobené
vo Francúzsku
vo Francúzsku
88 %
bio maslová
tekvica
tekvica
8 % bio jahňacie mäso, 2 % bio mrkva, 2 % bio cibule
Bez lepku.
Nutričné hodnoty
Výživové údaje na 100 g:
Energia
178/43
kJ/kcal
178/43
kJ/kcal
Tuky1 1,8 g
Sacharidy2 3,8 g
Vláknina 1,8 g
Bielkoviny 2 g
Soľ3 0,01 g
1 Z toho nasýtené mastné kyseliny 0,9 g. 2 Z toho cukry 3,1 g. 3 Obsah soli je daný prirodzene sa vyskytujúcim sodíkom v surovinách.
100% BIO
Pripravené michelinským šéfkuchárom
Praktické balenie
Bez laktózy
Bez lepku
Možné ohriať v mikrovlnnej rúre
Ohrievajte vo vodnom kúpeli 1 minútu, chvíľu počkajte a otvorte.
Alebo prepichnite viečko a ohrejte v mikrovlnnej rúre (30 sekúnd na 750W).
Zamiešajte, skontrolujte teplotu a máte hotovo!
Dobrú chuť!
Rast s chuťou
Receptúry sú vytvorené v spolupráci s michelinským šéfkuchárom Christophom Hayom a odborníkmi na výživu.
Pridali sme len to, čo je potrebné
Žiadne konzervačné látky, žiadne GMO, žiadne farbivá... Všetky recepty sú vyrobené z ingrediencií, ktoré nájdete vo svojich skriniach, ako by ste si ich pripravili sami! Až na to, že sme to urobili za vás.
Učíme deti
zdravo jesť
Krátky zoznam ingrediencií zaručí čitateľnosť chutí, čo pomáha vytvoriť správne stravovacie návyky.
Suroviny z BIO poľnohospodárstva
Všetky ingrediencie sú organického pôvodu, pre blaho našich detí. A našej planéty.
Good Gout je hrdým členom B‑CORP
B-Corp je celosvetová komunita rovnako zmýšľajúcich spoločností hľadajúcich rovnováhu medzi výrobou a ziskom. Good Gout spĺňa prísne sociálno-environmentálne normy a berie do úvahy dopady svojho konania na všetky zúčastnené strany: zamestnancov, obchodných partnerov, zákazníkov, spoločnosť a životné prostredie.
Na to mám chuť!Distribútor: Health Academy s.r.o., Zbraslavská 22/49, 159 00, Praha 5.
Potravina pre osobitné výživové účely. Alergény sú označené VEĽKÝM PÍSMOM.
Hmotnosť | 0.192 kg |
Vek dieťaťa (?) | od ukončeného 6. mesiaca |
Vlastnosti | BIO |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár