4Slim Sladidlo z čakanky klasik (350 g)

 
Dostupnosť Skladom
Môžeme doručiť do
9.12.2024
Jednotková cena 1,23 € / 100 g
4,30 €
3,58 € bez DPH
   
Kód tovaru 1000002
Značka 4Slim
Kategória Čakankové sladidlá
 
Inovované sladidlo Klasik 4Slim patrí k dalšej vylepšenej generácii sladidiel vyrábaných unikátnou patentovanou metódou z koreňa čakanky a rastlinných vláknin.
 
Nový Klasik vylepšuje vlastnosti pôvodného produktu znížením obsahu sacharidov o 1,5 % a zvýšením množstva vlákniny až na 63,5 %. Ide o moderné Low Carb sladidlo s vysokým podielom rozpustnej vlákniny, zníženou energetickou hodnotou a malým obsahom klasického cukru. Chuťový profil je veľmi príjemný, po novom doladený sladidlom zo stévie. Klasik sa tak stáva výrazne zdravšou alternatívou cukru, medu a fruktózy, ako sú agávový, datlový alebo javorový sirup, pretože obsahuje v priemere o 3,5 x menej sacharidov a mnohonásobne viac prospešnej vlákniny.
 
Sladidlo z čakanky Klasik je možné teraz použiť nielen na sladenie teplých a studených nápojov, dezertov, sušienok, piškót, zmrzliny, palaciniek a jogurtov. Môže sa používať aj do teplej kuchyne na pečenie všetkých typov sladkého pečiva a báboviek. Tieto pokrmy potom vykazujú výrazne nižšiu energetickú hodnotu v porovnaní s potravinami sladenými bežným cukrom.
 
Bez gluténu, bez laktózy, bez konzervantov, bez soli, bez pridania cukru, s vysokým obsahom vlákniny, so sníženou energetickou hodnotou. Obsahuje prirodzene sa vyskytujúce cukry.
 
Po nadmernej konzumácii sa môže vyskytnúť mierna plynatosť. Odporúčané dávkovanie 15-30 g denne.
 
Stolové sladidlo na báze extraktu z čakanky.
 
Zloženie: extrakt z koreňa čakanky (min. 51%), rozpustná vláknina, sladidlo stéviol-glykozidy, zvlhčujúca látka glycerol, karamel.
 
Energetická hodnota 704 kJ/173 kcal Tuky 0 g - z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g Sacharidy 11,5 g - z toho cukry 11,5 gVláknina63,5 gBielkoviny0 gSoľ0 g
 
Skladujte na tmavom a chladnom mieste. Prípadná usadenina nie sú na závadu.
 
Vyrobené v Českej republike.
 
Hmotnosť 0.38 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole: